Voor eens en voor altijd uw Arbo RI&E op orde!

Weet u dat u als ondernemer volgens de Arbowet dient te beschikken over een actuele risico-inventarisatie en evaluatie (oftewel een ARBO RI&E). Uit het onderzoek van TNO genaamd ‘’Arbobalans’’ blijkt dat maar liefst 45% van de bedrijven niet over een wettelijk verplichte ARBO RI&E beschikt. Dit is bijna de helft van de bedrijven!

Wij hebben al eerder dit jaar aangegeven dat de boetes voor het niet hebben van een (actuele) Arbo RI&E (van 3000 naar 4500 euro) of het niet hebben van een plan van aanpak (van 750 naar 3000 euro) flink omhoog zijn gegaan. Dan hebben we het nog niet eens over de (financiële) gevolgen wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvind en u geen Arbo RI&E blijkt te hebben.

Mocht u nou om wat voor reden dan ook nog geen ARBO RI&E hebben, dan is dit een kans die je niet kunt laten schieten. Het Dienstencentrum komt namelijk met een eenmalige actie om de ARBO RI&E te regelen met een korting tot wel 40%! Neem voor meer informatie en de voorwaarden van deze actie contact op via 020-543 56 88.