Raad van Toezicht

De Stichting Certificatie Creatieve Industrie (SCCI) is het certificatie-instituut voor de creatieve industrie. De SCCI is onafhankelijk.

De vaststelling en bewaking van de systeemnormen vindt plaats door een Raad van Toezicht. 

Voorzitter

Peter van de Pol

Peter van de Pol is voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Certificatie Creatieve Industrie (SCCI). Hij is werkzaam bij Koninklijke Kampert en Helm Rotaform B.V. te Lelystad

Leden

Prof. dr Peter van der Sijde

Peter van der Sijde is hoogleraar organisatie, ondernemerschap en technologie in de faculteiten wetenschappen (wetenschap, business & innovatie) en de faculteit sociale wetenschappen (departement organisatiewetenschappen) van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Hans Oonk MBA

Hans is mede-eigenaar van de Sunshine Group waaronder de merken Doréma, Alpenkreuzer en De Waard vallen. Ook is Hans mede-eigenaar van vakantiepark ‘Finspark Herikerberg’ te Markelo. Eerder was Hans Sales Director Publishing bij Roto Smeets Group en daarvoor BU Manager (o.a. Grafisch en Verpakking) bij BuhrmannUbbens.

Ir. Jack Pieterson

Jack is Regionaal Directeur Consumenten Verpakkingen en Display bij Smurfit Kappa (België: SK van Mierlo, SK Drogenbos). Daarnaast is hij Algemeen Directeur bij Smurfit Kappa Zedek in Deventer. Eerder was Jack onder andere Algemeen Directeur bij papiergroothandel Grafisch Papier.

Jan de Vrij

Momenteel werkzaam als zelfstandig interim-manager binnen grafimedia en communicatie-industrie.
Is bestuurslid van CMBO, kennisvereniging op het gebied van de technologie van de communicatiemedia.
NEROC 1986 – 2003 operationeel en algemeen directeur;
BrouwerMedia Facilitair uitgever 2003 - 2005 directeur;
BV+R premediaGroup 2005 – 2007 directeur.

Vacature