Schrijven met licht, drukken met inkt

Volledige beheersing over de kwaliteit van het gehele productieproces, vanaf fotografie tot gedrukte publicatie

Schrijven met licht is de letterlijke vertaling van het Griekse woord φωτὸς (phootos) – fotografie. Een fotograaf probeert een zo realistisch mogelijke opname te maken van een object of sfeer waarbij scherpte, detail en kleur zeer belangrijk zijn. De basis voor veel publicaties in druk zijn digitale beelden van een fotograaf die met veel aandacht een beeld gemaakt, bewerkt en geoptimaliseerd heeft. Dit beeld beoordeelt hij op zijn beeldscherm en wellicht ondersteund met een afdruk van dat beeld ter goedkeuring voor zijn opdrachtgever. Het is aan uw bedrijf om in de gewenste oplage deze uitingen te reproduceren en de maximale kleuromvang, scherpte en detail te behalen op het door uw klant gekozen substraat. Niet slechts éénmalig maar ook vaak meerdere keren en met exact hetzelfde resultaat. Om dit te realiseren is het noodzakelijk om volgens bepaalde regels – afspraken het productieproces te organiseren. Hiervoor is in 2004 de eerste ISO norm gepubliceerd voor standaardisatie van het drukproces. Deze richtlijnen zijn in 2013 als gehele nieuwe norm gepubliceerd. De aanpassingen staan in het teken van voortschrijdende ontwikkelingen in de techniek om de gewenste kwaliteit zo dicht mogelijk te benaderen. 

Op 11 april 2016 organiseren wij een workshop “Schrijven met licht – drukken met inkt”.

In deze workshop zal Kees van Middelkoop o.a. inzage geven in de voordelen die het volledig op order hebben van het primaire productieproces uw bedrijf kan bieden. Hierbij zal ook uitleg gegeven worden op welke punten de nieuwe standaard verschilt met de vorige en de eventuele investeringen die daarvoor nodig zijn. Standaardisatie van uw productieproces door kennis van uw medewerkers, controle per deelproces en toepassen van vastgestelde procedures volgens de recente ISO norm zorgt ervoor dat uw bedrijf opdrachten zal blijven leveren in een optimale en constante kwaliteit. Wij zullen volgende week contact met u opnemen om te informeren of we uw interesse gewekt hebben voor deze workshop. Na afloop van de workshop heeft u de mogelijkheid direct in te tekenen voor groepscertificatie en ontvangt u, (uitsluitend op 11 april 2016) 25% korting voor het eerste jaar.

 

Wilt u direct actie ondernemen bel dan met Remco Glashouwer van het Dienstencentrum 020-5435688) of Kees van Middelkoop van X-flow (0184-632117).

 
   « Meer Nieuws...