Privacywetgeving en cyber security, kom naar de voorlichting

Het zal u niet ontgaan zijn. Elk bedrijf moet voor 25 mei 2018 zijn zaakjes op het gebied van privacywetgeving, bescherming van persoonsgegevens en cyber security op orde hebben.
Dienstencentrum en Metaview beschikken over een online maatwerktool voor onze sector. Hiermee kunt snel en praktisch voldoen aan actuele klanteisen en Europese privacywetgeving.
 
Uit ervaring merken wij dat bedrijven die zelf aan de slag willen gaan, vastlopen op de complexiteit van de wetgeving en de vertaling daarvan naar de juiste acties. Weet dat het menselijk gedrag verantwoordelijk is voor 70% van de potentiele datalekken. U weet vast wel hoe moeilijk het is om dit gedrag aan te passen.

Om uw inspanningen en kosten zo klein mogelijk te maken, organiseert het Dienstencentrum en Metaview een bijeenkomst waar zij hun online tools laten zien die wij en KVGO hiervoor gebruiken. Ook vertellen zij u graag hoe en welke aanvullende maatregelen u kunt treffen. Om het voor u zo praktisch mogelijk te maken, komt ook een ICT-dienstverlener aan het woord. Dan kunt u uw eerste vragen over actuele technische maatregelen ook direct aan hen stellen. 

Wanneer?
Op dinsdag 23 januari 2018, 16.00 tot 19.00 uur. Voor broodjes, koffie en thee wordt gezorgd.

Waar:
Bij het Dienstencentrum, Boeingavenue 207, 1119 PD Schiphol-Rijk. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
 
Aanmelden
Via info@dienstencentrum.com uiterlijk 12 januari 2018. Meer informatie: 020-5435688.