Netwerkbijeenkomsten en beurzen 1ste kwartaal 2020

Wellicht interessant om te netwerken en kennis op te doen:

24 januari: Grafisch Nieuwjaar

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar af te trappen met een spetterend nieuwjaarsfeest exclusief voor de grafische branche. Grafisch Nieuwjaar is dé kans om samen met vakgenoten en mede ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar, successen te vieren en vooruit te blikken op komend jaar.

Graag vieren we samen met jou het nieuwe jaar en proosten we op een knallend en succesvol 2020. Daarom nodigen we je van harte uit voor dé grafische nieuwjaarsborrel, oftewel Grafisch Nieuwjaar, met deze 2020 editie als thema ‘De beste wensen, de beste mensen’. Het belooft een avond te worden waar je je vakgenoten ontmoet, met elkaar kunt kijken naar de toekomst, successen kunt delen, elkaar succes kunt wensen en wellicht nieuwe samenwerkingsverbanden gaat vinden.

Grafisch Nieuwjaar 2020 vindt plaats bij Canon Nederland, Brabantlaan 2 in Den Bosch. Het feest barst los om 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur.
Vanaf 19.30 uur ben je al van harte welkom. 
Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Grafisch ondernemers hebben uiteraard voorrang bij het aanmelden.

 

7-9 januari: Viscom 2020, Düsseldorf

De signbeurs Viscom wordt georganiseerd in de Messe Düsseldorf. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats met de textielbeurs PromoTex en de relatiegeschenkenbeurs PSI. Hiermee vult organisator Reed Exhibitions zes hallen van de gigantische Messe Düsseldorf. In 2019 trok alleen al de Viscom ruim 9.000 bezoekers. U kunt zich hier aanmelden.

 

5 februari: vakdag Print & Sign, Nieuwegein

PRINTmatters organiseert in het NBC wederom dit belangrijkste kennis- en netwerkevemement voor de print- en signsector. Naast een uitgebreid standaanbod is er een veelbelovend lezingenprogramma. Plenaire sessies vinden plaats in de grote zaal, parallelsessies in andere gedeelten van het Nieuwegein Business Center (NBC). Dit jaar legt coureur en  Ziggo Sport-race-analist Robert Doornbos de link tussen de racerij en ondernemerschap in de printsector. Wouter Haan, directeur van online drukker Simian, gaat 5 februari onthullen hoe hij zijn 25.000 m2 nieuwbouw gaat aanwenden. Landa Digital Printing geeft bij monde van Koen Vlieghe een uitgebreide update over de stand van zaken rondom nanografisch drukken. Ook komt er een bijzondere pre-Drupaonthulling, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vooral komen dus, op 5 februari.
Lees hier het hele programma.

 

20 februari: Commercial Print 2020, Brussel

Handelsdrukwerk staat centraal in de 2020-editie van het congres "Shaping the Future of Print" van de Europese grafische brancheorganisatie Intergraf en marktonderzoeksbureau Smithers. Op 20 februari zijn er in het Crowne Plaza hotel in Brussel tussen 8.30 en 17.00 uur tien presentaties over alles wat er op dit grafische deelgebied speelt. Lees verder in de Agenda van deze website. 

 

3 & 4 maart: Online Print Symposium, München

Online Print is de olifant in de kamer van de grafische industrie en de signbranche. Inmiddels wordt ruim twintig procent van al het drukwerk online besteld, maar dit percentage groeit snel verder. De impact van Online Print op grafische bedrijven en alles wat daar omheen gebeurt is dan ook gigantisch. Het jaarlijkse Online Print Symposium in München is het belangrijkste evenement over Online Print in Europa. Ruim 300 beslissers op dit gebied komen twee tot drie dagen bij elkaar om te luisteren naar tal van presentaties over actuele thema's in relatie tot online print. Meer weten? Lees de publicatie over dit belangrijke evenement in de Agenda van PRINTmatters.

 

11 en 12 maart: Sign en Print Festival, Gorinchem

De sign & print industrie is een dynamische markt waarin continu nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden die ontstaan vanuit nieuwe trends, uitdagingen, oplossingen en toepassingen. Deze ontwikkelingen én daarmee de wens vanuit bezoekers voor een jaarlijkse update hebben ertoe geleid dat in het tussenjaar van Sign & Print Expo het creatieve Sign & Print Festival wordt georganiseerd.

Sign & Print Festival is het ‘hyperactieve zusje’ van Sign & Print Expo. Het betreft een intiem visueel concept in festivalsfeer waar creativiteit, interactie en innovatie hand in hand gaan.  Bezoek ons op 11 & 12 maart 2020 en ontdek (nieuwe) partners die de innoverende toepassingen, producten en diensten live op het festivalterrein presenteren. Onze 4 area’s hebben allen een uniek karakter, bol van interactie en ruimte voor echte verdieping. Neem een kijkje bij onze experts tijdens de vele live demo’s, interactieve workshops, interessante kennissessies en fascinerende exposities.

FESTIVALTERREIN BESTAAT UIT 4 AREA’S: TECHNOLOGIEËN / MATERIALEN / DUURZAAMHEID / DE’SIGN