Lead auditor met passie gezocht (KAM)

Ben jij een vriendelijke, positieve en proactieve Lead auditor en ben je op zoek naar extra opdrachten? Kan jij anderen goed overtuigen, ben je kritisch, werk je methodisch en systematisch en hou je ervan om mensen te ondersteunen waarbij je gefocust blijft op de opdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je verwachten?

Onze lead auditors reizen stad en land af om audits uit te voeren op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu bij bedrijven in de creatieve sector. Deze bijzondere en dynamische sector produceert van alles. Van algemeen drukwerk (kranten, folders, boeken, tijdschriften, etiketten), tot specifiek drukwerk, zoals carwrapping, display materialen voor in winkels, textieldruk, maar ook al het corona drukwerk, zoals de borden, stickers, pijlen etc. die je overal ziet, op stations, in winkels en alle openbare gebouwen. Deze bedrijven – onze klanten – zien het belang van bewust bijdragen aan het milieu en willen hun kwaliteit en arbeidsomstandigheden op orde te hebben. Daarom laten zij zich certificeren op diverse systemen (ISO).

Wat betekent dit voor jou?

Als lead auditor bezoek je zelfstandig de bedrijven om hun managementsystemen te controleren en te examineren, met als doel een bijdrage te leveren aan verbeteringen binnen het bedrijf. Daartoe stel je een zogeheten ‘auditrapport’ op. Daarnaast overleg je geregeld met je collega auditoren over het werk en de procedures.

Neem contact met ons op!

Herken je je in bovenstaand profiel en spreekt de functieomschrijving je aan? Ben je in het bezit van rijbewijs B en een auto? Dan nodigen we je graag uit om te reageren, 020 - 543 56 61 of mail naar info@creatieve-industrie.com . Kijk ook op www.creatieve-industrie.com.