Internationaal ondernemen: slim aan de slag

Woensdag 29 november organiseert de Kamer van Koophandel in samenwerking met o.a. de Belastingdienst en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een inspirerende middag waarna je tot de tanden bewapend met praktische tips aan de slag kunt! Stel je eigen programma samen, volg kennissessies op onderwerpen naar keuze, ontvang handige tools, en deel ervaringen met andere starters.

Je krijgt tips van o.a. de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Ondernemersklankbord. Aan het eind van de middag weet je wat je moet doen om goed voorbereid internationaal te gaan ondernemen. Toegang is gratis. 

Programma

Op woensdag 29 november ben je van 14:00 tot 17:30 uur van harte welkom op Ondernemersplein aan de Blaak in Rotterdam. Op het menu onder meer een gezamenlijke sessie met leerzame tips, trucs en valkuilen van ondernemers die internationaal zakendoen. Daarna volgt een keuzeprogramma met verschillende kennissessies door vier partnerorganisaties verdeeld over een aantal rondes. En als toetje natuurlijk een netwerkborrel om nieuwe banden te smeden. 

Meer informatie en aanmelden