Dag van de duurzaamheid

Op 10 oktober is het weer de dag van de duurzaamheid. Een landelijk initiatief om duurzaamheid te promoten. Een goed initiatief! Dat navolging gekregen heeft door het Dienstencentrum.

Zij gaan in het kader van duurzaamheid verder met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het Dienstencentrum organiseert op dinsdag 11 oktober een introductie workshop over MVO met speciale korting.

Bent u ook gemotiveerd om structureel bij te dragen aan een betere wereld? Of misschien kijkt u vooral naar de opbrengsten van MVO, een effectievere organisatie, een betere profilering of gemotiveerde medewerkers? Allemaal zaken die bewezen hebben altijd geld op te leveren. Op internationaal niveau zijn richtlijnen vastgelegd in ISO 26000, om ondernemers te ondersteunen bij de invoering van MVO. Klanten, zoals multinationals, Rijksoverheid, maar ook kleine sociale instellingen hebben inkoopeisen voor onder andere grafimedia bedrijven over de mate van Maatschapelijke Verantwoordelijkheid.

Deze workshop geeft een introductie op MVO, geeft inzicht in wat MVO is en hoe u ermee aan de slag kunt in uw eigen bedrijf.

Doelgroep

De workshop is gericht op directie, management en medewerkers van het Grafimedia bedrijf dat zich oriënteert op MVO of daarmee wil starten.

MVO-norm Grafimedia

De workshop sluit aan op de MVO-norm zoals die is vastgesteld voor de Grafimedia branche. Deze norm is door het branche-certificatie instituut SCGM vastgesteld. De norm is te downloaden op de SCGM-website.

Waar, wanneer en kosten

Startbaan 10, Amstelveen
11 oktober 2016 van 13:00 – 16:00
Kosten € 149,- per deelnemer. Speciale "Dag van de duurzaamheidskorting: € 50,-".

Een investering door u in duurzaamheid van € 99,-!

 
 
   « Meer Nieuws...