Stivako KAM Coordinator opleiding start op 7 september

Ons bereikt wel eens de vraag wanneer er weer een training of workshop komt over KAM-zaken. Gelukkig heeft Stivako hiervoor een opleiding gemaakt die mogelijk voor jullie interessant is. De opleiding bestaat uit drie delen die ook afzonderlijk te volgen zijn.

Deze opleiding is zeer praktisch zodat de deelnemers het geleerde direct in uw bedrijf kunnen toepassen. 

Inhoud cursus Kwaliteitcoördinator
Het is belangrijk dat kwaliteit en de zorg daarvoor op alle niveaus binnen een bedrijf actief leeft. Een kwaliteitcoördinator is bij uitstel dé persoon die het beleid rondom kwaliteit vormgeeft en bewaakt. Een 5-tal praktische workshops vormen samen de cursus Kwaliteitcoördinator. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
- ISO 9001 norm
- Proces- en orderstroombeheersing
- Continuering en verbetering
- Kwaliteitsregistratie en -bewustzijn
- Interne auditing en directiebeoordeling

Inhoud cursus Milieucoördinator
Om milieubeleid binnen een grafmediabedrijf goed te regelen is het noodzakelijk dat milieu breed wordt gedragen in alle lagen van de organisatie. Een milieucoördinator is voor directie een belangrijke adviseur bij het vormgeven van het milieubeleid en assistentie bij de uitvoering hiervan. Lesonderwerpen in de cursus: milieuwet- en regelgeving, milieubeleid, gevaarlijke stoffen, directie beoordeling en interne auditing en milieucontrole. Een 5-tal praktische workshops vormen samen de cursus Milieucoördinator:
- Milieuwet- en regelgeving
- Milieubeleid
- Gevaarlijke stoffen
- Interne auditing en milieucontrole
- Directiebeoordeling

Inhoud cursus Arbocoördinator
Een arbocoördinator is belangrijk voor het vormgeven en uitvoeren van het arbobeleid binnen het bedrijf. Ken je weg binnen arbo-land en realiseer een gezond en veilig werkklimaat! Lesonderwerpen in de cursus:
- Gevaarlijke stoffen
- Machineveiligheid en geluid
- BHV en inrichting van gebouwen
- Psycholosociale arbeidsbelasting en fysieke belasting
- Arbo- & verzuimbeleid en re-integratie

De cursussen kosten € 745,- per stuk, exclusief (facultatief) examen, maar als u intekent voor alle drie (dus KAM-coördinator) krijgt u een korting van € 240,-. U betaald dan € 1.995,- in plaats van € 2.235,-. Alle bedragen excl. btw. Als u in het verleden één van de drie cursussen bij Stivako heeft gevolgd, heeft u de mogelijkheid om hier vrijstelling voor te krijgen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze opleiding door hier te klikken om u online in te schrijven. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 020 – 543 56 61.

 
   « Meer Nieuws...