Gratis deelnemen Duurzaamheidsspel?

Zoals u weet is het Dienstencentrum actief bezig met de ontwikkeling van diverse diensten op het gebied van Duurzaam Ondernemen. Wat wellicht wél nieuw is, is dat het Dienstencentrum samen met Stivako, in het kader van een Europees Leonardo project, een Duurzaamheidsspel heeft ontwikkeld. Het doel van dit duurzaamheidsspel is om medewerkers binnen het bedrijf op een praktische manier bewust te maken van wat de term duurzaamheid eigenlijk inhoudt. Hoewel het spel al door het KVGO en andere EU organisaties is gespeeld (en als zeer positief is ervaren), is nu het moment aangebroken om het spel bij bedrijven te testen (voor u geheel gratis). Vandaar dat de SCGM en de SCCI dit initiatief willen steunen door haar klanten gericht hiervan op de hoogte te stellen, zodat zij voorrang hebben bij intekening.

In totaal mogen maximaal 25 personen (desgewenst tot maximaal 4 personen per bedrijf) GRATIS het praktische Duurzaamheidsspel spelen op kantoor bij het KVGO.

  • Het spel staat gepland op: 18 juni a.s.
  • Start: 07:30 uur (voor de files) en ontbijt is geregeld
  • Einde: 12:00 uur

Meldt u dus snel aan door ons even te bellen of stuur ons een email.

We hopen dat u enthousiast bent geworden om dit spel als eerste te mogen spelen. Het is werkelijk de moeite waard, omdat je hiermee in een paar uur spelenderwijs de essentie van duurzaamheid uitgelegd krijgt. We adviseren u dan ook om het spel met een aantal medewerkers van uw bedrijf te spelen en te kijken hoeveel u  van duurzaamheid afweet. De bedrijven die beschikken over een ISO 14001 milieumanagementsysteem kunnen deze cursus opvoeren als officiële training van medewerkers.

Mocht u nog met vragen zitten, bel of mail ons dan even. Hopelijk tot ziens op de 18de juni.

 
   « Meer Nieuws...